Mijn liefdesbrief aan Sarah J. Maas

Je zal wel denken bij deze titel: een liefdesbrief??? Het is een soort van halve liefdesbrief, zonder het echte verliefd zijn en dergelijke.

Oke. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik enorm fan van de Lord of the Rings serie. Ik heb ongeveer de afgelopen 8 jaar altijd op de vraag: wat is je favoriete serie? geantwoord: de Lord of the Rings! Maar, sinds enkele weken is mijn antwoord veranderd. Ik weet het heel shocking en zo van favoriete serie wisselen. En de persoon die het voor elkaar heeft gekregen om mijn bookloving hart te veroveren is Sarah J. Maas. Deze New Yorker die nu in Pennsylvania woont heeft de super populaire en fantastisch geweldige A Court of Thorns and Roses saga geschreven.

a court of love
Bron: bookcovers from goodreads.com edit by mirthe @justonemorepageofreading

Lees verder “Mijn liefdesbrief aan Sarah J. Maas”

Advertenties

De bevrijding van het geen boeken kunnen kopen

Zoals jullie misschien al weten woon ik nu al enkele maanden in Amerika! Op het moment dat ik dit schrijf zijn het er welgeteld 7! Enige weken geleden heb ik besloten om mijn jaar in Amerika te verlengen met 9(!!!) maanden. Deze 9 maanden blijf ik niet in Boston nee ik ga in San Francisco wonen! Dit betekend dat ik pas in Mei/Juni 2018 weer naar Nederland kom. Nou denk je natuurlijk bij Amerika aan de mooie grote boekhandels en de prachtige edities van de boeken die hier ook nog eens een stuk goedkoper zijn. En dat is allemaal waar maar het probleem waar ik hier tegenaan liep was het punt: hoe neem ik ze mee terug naar huis?

screenshot_2016-12-31-17-40-26398-2
Deel van mijn grotedeels ongelezen boekenkast thuis. Foto @justonemorepageofreading mirthe

Lees verder “De bevrijding van het geen boeken kunnen kopen”