Boeken met boeken kopen!

Ja, je leest het goed! Met de nieuwe Jekers inruilservice kan je met het tegoed van je gelezen boeken nieuwe boeken kopen. Goed voor de portemonnee en ook nog eens duurzaam lezen!

books

Wil jij je steentje bijdragen voor een beter milieu, maar spreekt overstappen op een e-reader je totaal niet aan? Dan is er kan je gebruik maken van de Jekers inruilservice. De inruil en hergebruik van boeken draagt bij aan de duurzaamheid en het voorkomt onnodige verpakking, verzending en extra verkeer.

Het werkt als volgt, je neemt het boek mee wat je wilt inruilen naar een boekhandel die mee doet met de Jekers inruilservice. Dat zijn op dit moment Wijs Boekhandel in Houten en Boekhandel Arentsen in Tiel. Bij deze boekhandels krijg je dan de inruilwaarde van je boek te horen die je gelijk kunt besteden in de winkel of je ontvangt een tegoed. Bij deze boekhandels is kan je ook andere 2e hands boeken kopen voor een voordelige prijs.

Ik ben zelf echt een voorstander van dit idee! Ik hou echt van boeken voor leuke prijzen en een korting krijgen met jouw gelezen boeken is natuurlijk niet verkeerd. 🙂

Ik woon alleen zelf niet in de buurt van Houten of Tiel, dus ik blijf nog even bij de tweede hands winkels en boekenmarkten. Maar ik hoop wel dat de inruilservice snel overal in Nederland te vinden is!

Voor meer informatie kan je kijken op de website: https://www.jekers.nl/

-X- Esther

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s