Top 5 Wednesday| side ships

Heb jij ook wel eens dat je enorm fan bent van een ship (lees koppel of 2 karakters waarvan je heeel graag zou willen dat ze een koppel zijn) dat bestaat uit 2 bij karakters? Ja? Nee? Nou ik wel hoor haha soms vind ik ze zelfs leuker dan het ship van de hoofdpersoon haha. Alleen soms zit er niet echt een ship in van bij personen. Of ik vind het ship een beetje saai en simpel. Maar ik heb er toch een paar kunnen bedenken!

SPOILERS VOOR: A COURT OF THORNES AND ROSES SERIE. MORTAL INSTRUMENTS

5. Elain & Azriel (a court of thornes and roses)

Ik weet niet ik vind ze gewoon heel lief samen. Heel fijn en prettig en ik denk dat Az haar gelukkig kan maken en zij hem 🙂

4. Simon & Izzy (mortal instruments)

Just all the love. Ze zijn hilarisch en lief en geweldig!

3. Kallias & Viviane  (a court of thornes and roses)

Ik vond deze twee zo leuk! De dynamiek tussen hen was geweldig!

2. Cassian & Nesta ( a court of thornes and roses)

De scenes tussen deze twee brengen altijd een lach op mijn gezicht. Ze zijn gewoon perfect voor elkaar!

1. Magnus & Alec (shadowhunters universum)

Hello glitter and shadowhunter match made in heaven! Ik ben enorm fan van dit ship Malec all the way! Persoonlijk vind ik hun 1 van de leukste elementen van de mortal instruments 🙂

Ik weet het de hele top 5 komt uit een paar boeken. De reden hiervoor is simpel. Ik ben vrij kritisch in mijn ships vaak moet het canon zijn mocht ik het enig sinds leuk vinden. En naar mijn mening zijn vaak de beste ships de ships met de hoofdpersoon, die niet in dit rijtje mochten haha. En zelfs die vind ik vaak helemaal niks. Een andere reden is ook de volgende. Als ik een boek een tijd geleden heb gelezen herinner ik mij de bij karakters vaak niet meer zo goed. Dus dan moeten ze of zo geweldig zijn dat ik ze niet kan vergeten (Malec) of ik moet het boek net uit hebben (a court of thornes and roses) of allebei (a court of thornes and roses) 🙂

Wat is jouw favoriete ship?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s