Top 5 Wednesday | Summer reads

De zomer komt al weer snel dichterbij! Hier in Amerika is het deze week eigenlijk al zomer, de hele week 30 graden! En bij zomer horen natuurlijk boeken. Dus hier is mijn top 5 zomer boeken. (Side note: ik hou niet van chicklit boeken maar ik weet dat veel​mensen die tof vinden voor de zomer, al zul je ze niet in deze top 5 vinden, het zijn natuurlijk top boeken voor de zomer!)

5. Everything, everything

De verfilming van dit boek komt deze week uit! Het boek gaat over een meisje die allergisch is voor de wereld en alles riskeert voor een perfecte dag buiten en de liefde. Heerlijk toch!?

4. A Handsmaids tale

Het is vast langs gekomen op je Facebook feed. Platform Hulu heeft een geweldige nieuwe serie: a Handsmaid tale. Over een gruwelijke dystopische versie van de USA. De serie is een ongelooflijk grote hit en ik wil erg graag het boek lezen deze zomer!

3. The Selection

Als ik denk aan een zomer boek dan denk ik aan een boek die mij een blij gevoel geeft. Een boek die dat echt voor elkaar krijgt is The Selection (en de rest van de serie ook haah). Dus wellicht herlees ik die deze zomer wel weer 🙂

 

2. Lord of Shadows

Deel 2 in de nieuwste serie over Shadowhunters! Cassandra Clare heeft weer een fantastische serie geschreven en het nieuwste boek is deze zomer te lezen! Lekker op het stand met een dik boek, helemaal top!

 

1. A court of wings and ruin

Ik ben enorm fan van deze serie en eigenlijk alles wat Sarah J. Maas schrijft haha. Het derde en laatste deel van deze serie is onlangs uitgekomen dus yeaaaaah we kunnen weer verder lezen!!

Wat gaan jullie deze zomer lezen?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s