Top 5 Wednesday | Favoriete Science Fiction/ Fantasy Cover Art

Er zijn van die boeken die er zo mooi uit zien dat je ze bijna niet durft te lezen. De boeken die je een extra keer aait als ze in je boekenkast staan. In deze Top 5 Wednesday zet ik vijf van deze mooie boeken op een rijtje!

 

5. The Circle – Dave Eggers

the circle

Het ziet er misschien een beetje raar uit om deze cover in dit lijstje te zien, aangezien de meeste boeken in deze lijst een mooie en gedetailleerde cover hebben. De cover van The Circle ziet er dan misschien wel simpel uit, maar deze past echt zo ongelooflijk goed bij het verhaal! Als je dit boek in je boekenkast heb staan, nodig ik je nu uit om er nog eens extra goed naar te kijken. Er is namelijk iets wat je misschien over het hoofd heb gezien….. Als je het boek openslaat en de voorkant van de paperback versie in het licht houd, zie je dat de zwarte versie van het cirkel logo aan de binnen kant de cirkel in het logo van de voorkant “voltooid”. Creepy hรจ……

4. The Hobbit – J.R.R.

the hobbit

Als je dit boek ergens ziet liggen doet het toch gewoon pijn om het niet mee te nemen? Ik heb zelf de Hobbit nog niet gelezen, omdat een vriendin van me dit af raadde. Ze kwam er zelf heel moeilijk door heen, terwijl zij een super snelle lezer is. Maar misschien als ik deze versie nog een keer tegen kom dat ik het er toch op ga wagen!

3. Carve the Mark – Veronica Roth

carve the mark

Dit is een cover die gelijk je aandacht grijpt en niet meer los laat. Toen ik het zag begon ik me al gelijk af te vragen waar het boek over zou gaan en dat is precies wat een cover zou moeten doen! Ook dit boek heb ik nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker nog doen!

2. Tales of the Peculiar- Ransom Riggs

tales of the peculiar

Dit is echt zo’n boek waar ik niet langs kan lopen zonder het aan te raken! Het is gewoon zo mooi! En hoe langer je er naar kijkt hoe gaver het is! Alle details!!!! Dit is zeker een boek die ik nog wil aanschaffen ๐Ÿ™‚

1. Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Original Screenplay – J.K. Rowlingfantastic beasts

Aaaahhh!!! Dit boek is echt betoverend mooi!!!!! Ik hou zo erg van boeken die er zo mooi en klassiek uit zien! Ook deze cover wordt steeds mooier als je er echt naar gaat kijken! Het is maar goed dat de niffler op het boek niet echt is, anders had het boek zijn mooie goude kleur niet gehad. Nu ik er zo over na denk…. You see the niffler, you adore the niffler and you become the niffler….. ๐Ÿ™‚

Wat vind jij de mooiste covers?

-X- Esther

2 gedachtes over “Top 5 Wednesday | Favoriete Science Fiction/ Fantasy Cover Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s