Top 5 Wednesday | Books That Would Make Good Video Games

Om heel eerlijk te zijn speel ik eigenlijk geen video games. Ook nooit veel gedaan. Vroeger speelde ik wel heel graag Sims 2. Maar dat is ook al jaren geleden nu. Andere spelletjes die ik deed? Barbie spelletjes en iets met paarden rennen runnen en een dierenarts spel, oh en Pokemon op de nintendo. Maar daar houdt mijn game historie ook eigenlijk bij op haha. Maar het bedenken hoe bepaalde boeken als game zouden kunnen zijn? Dat vind ik dan wel weer heel leuk!

5. Percy Jackson
Beetje op avontuur met de Griekse goden. Beetje vechten tegen monsters met de andere van het kamp. En ondertussen verschillende problemen oplossen zoals Percy ook doet πŸ™‚

4. Robijnrood
Lekker tijdreizen en op avontuur. Verschillende levels in verschillende tijden en ondertussen een mysterie oplossen of iets dergelijks. Klink wel interessant vind ik!

3. The Lorien legacies serie
Misschien beter bekend als de I am number four serie. Een boeken serie vol actie en avontuur. Ik zie het al helemaal voor mij, Mog’s neerschieten, legacies ontwikkelen en verschillende karakters kunnen spelen tijdens verschillende levels!

2. A Study in Charlotte
Ik ben heel erg van de puzzel spelletjes (Professor Layton spelletjes zijn mijn favoriet) en een moderne Sherlock Holmes met een twist in een spelletje lijkt mij dan ook echt super!

1. Harry Potter
Oke misschien denk je nu: maar er zijn toch al computer spelletjes van? Ja dat klopt, maar wat nou als er een sims spelletje zou zijn van Harry Potter?????? Je kan je eigen karakter aanmaken, gaat shoppen in Diagon Alley, wordt ingedeeld in een afdeling en gaat naar de verschillende lessen om magie te leren!! En als je klaar bent met Hogwarts dat er een uitbreidings set is waarmee je ook huizen en banen kan hebben in de magische wereld en dat je een familie hebt in een Muggle woonplaats of iets dergelijks. En dan kan je weer naar Hogwarts met de kinderen en de ouders naar hun banen en zijn er nog meer uitbreiding sets waarmee je nog meer verschillende dingen kan doen! Zoals een fantstic beasts uitbreiding en en en! Ik wil dit heel graag πŸ™‚

Van welk boek zouden jullie graag een game willen zien?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s