Top 5 Wednesday | Top SFF Books on Your TBR

Fantasy en science fiction zijn echt mijn favoriete genres! Het duurde dus ook niet lang om boeken voor deze top 5 wednesday te vinden. Ben je benieuwd welke fantasy en science fiction boeken ik zo snel mogelijk wil lezen? Lees dan snel verder……

 

5. Slated- Teri Terry

Dit boek kwam voor in een post op Oog op de toekomst en het leek me wel intrigerend *neemt de zwoele denk pose aan*. Het boek gaat over Kyla, wiens geheugen is gewist. De overheid zegt dat ze een terrorist was en dat ze haar nu een tweede kans geven. Maar is dat eigenlijk wel zo? Bij het lezen van de samenvatting werd ik gelijk nieuwsgierig, echt een serie die ik graag wil lezen!

4. The Mortal Instruments- Cassandra Clare

Ja ik weet het ik loop erg achter, and it’s too late to apologize. Ik wil de boeken zo snel mogelijk lezen, maar dat heb ik bij zo ongeveer honderden boeken, dus je snapt het probleem wel! Deze serie gaat natuurlijk over de shadowhunters, krijgers die de aarde beschermen tegen demonen. Clary Fray komt midden in deze wereld terecht en word getuige van een moord zonder bewijzen. (Waarschijnlijk is dit niet de beste beschrijving van de serie maar ik heb het ook nog niet gelezen)

3. All our wrong todays (De man die de tijd mee nam) – Elan Mastai

Ik had een recensie over dit boek gelezen op Oog op de toekomst en het boek is sinds dien heel hoog op mijn lijstje blijven staan. Het boek gaat over een man uit een super sci-fi universum die in onze wereld beland, super gaaf dus! Het lijkt me echt heel interessant om een beschrijving van onze samenleving te lezen van een geheel ander perspectief.

2. Firelight- Sophie Jordan

Heheh, ja ik heb deze serie nog niet gelezen en ja ik voel me zeer schuldig! Veel vrienden van mij, waaronder ook Mirthe, hebben de serie al gelezen en vonden deze geweldig! De hoofdpersoon van deze serie is Jacinda. Zij is een draak die zich kan veranderen in een mens. Het is een boek met romantiek en mythische krachten en ik kan gewoon niet wachten om het te lezen!

1. Red Queen- Victoria Aveyard

Ik ben bang dat ik me weer moet verontschuldigen vanuit het diepste van mijn hart. Nee, ik heb deze serie nog niet gelezen, maar daar gaat verandering in komen! Een vriendin van mij heeft deze serie (en nog vele andere series) in het Engels en ik kan echt niet wachten! De serie gaat over Mare Barrow, die rood bloed heeft. Mensen met rood bloed zijn de normale burgers waarover de mensen met zilver bloed heersen. De mensen met zilver bloed hebben een soort superkrachten. Maar Mare komt er achter dat zij ook een superkracht heeft en de zilver bloedige elite claimen dus dat ze een “long lost princess” is. Mare haat de mensen met zilver bloed en voegt zich bij de Red Guards, een soort rebellen. Dit klinkt echt zo cool!

Deze lijst voelt nu eigenlijk een beetje als the wall of shame, maar ik ga mijn best doen om de boeken zo snel mogelijk te lezen!!!! 🙂

-X- Esther

Een gedachte over “Top 5 Wednesday | Top SFF Books on Your TBR

  1. De man die de tijd meenam & Slated zijn echt aanraders 😀 Red Queen vond ik ook heel tof, maar om de één of andere reden ben ik nog altijd niet aan het vervolg begonnen..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s