Top 5 Wednesday |Favoriete ships met angstige/donkere gevoelens

Het onderwerp van deze Top 5 Wednesday was op z’n zachtst gezegd een beetje verwarrend (tenminste dat vond ik). Dit was de informatie die we kregen:

March 22nd- Favorite Angsty Romances
–This topic has been much requested! Talk about your favorite ships that have a healthy side of angst. (definition: adj.: describes a situation or literary piece which contains dark, depressing, angry, and/or brooding emotions from the participating characters.)

Na een paar keer lezen kreeg ik wel een vermoeden naar wat er bedoeld werd en heb ik het vrij vertaalt naar: “Favoriete ships met angstige/ donkere gevoelens”. Benieuwd naar de ships die ik op een rijtje heb gezet? Lees dan snel verder!

!!!!!!!SPOILER ALERT VOOR THE HUNGERGAMES, HARRY POTTER, ONCE UPON A TIME, FAULT IN OUR STARS!!!!!!!! Lezen op eigen risico 😉

5.Katniss & Peeta (Katpee, peenis of Everlark)

Deze ship heeft misschien niet de beste namen (of juist wel, het is maar net hoe je het bekijkt 🙂 ), maar het is wel een van de beste ships! Deze ship die past helemaal thuis in deze lijst, want sinds mockingjay is het voor dit koppel wel een beetje messed-up geworden.

4. Emma Swan & Killian Jones (Captain Swan)

Ik kijk zelf al best lang Once Upon a Time, en Captain Swan is mijn favoriete ship by far! Emma en Killian hebben allebei een zwaar verleden gehad en zijn daardoor niet heel open met gevoelens. Dit begint langzamerhand te veranderen, maar ik begin na de laatste aflevering toch wel een beetje te twijfelen of ik Killian nog wel zo leuk vind….. (Ik zal geen spoilers geven)

3. Hazel & Augustus (hugustus/ hug)

Hug is echt de schattigste ship naam ooit! Ik vond Hazel en Augustus zo cute samen! Omdat ze lotgenoten waren begrepen ze elkaar beter. Ook hielpen ze elkaar in moeilijke tijden. Wat deze ship een van mijn favoriete ships maakt is, omdat hun relatie veel lijkt op een vriendschap en ik denk dat mensen vaak vergeten dat een partner ook je beste vriend kan zijn. Still not okay with the end of the book though! 😦

2. Finnick & Annie (Fannie)

Ik vind het echt heel jammer dat we in de serie niet heel veel te weten zijn gekomen over Fannie! Annie is net als Finnick een ‘winnaar’ van de hongerspelen, maar is door de spelen mentaal onstabiel geworden. Finnick is de enige die haar kan kalmeren. In Mockingjay zijn ze ook met elkaar getrouwd, waar denk ik elke fan wel voor gesmolten is. Waarom moest het zo eindigen *Cries in the corner*

1. Remus Lupin & Nymphadora Tonks (Remadora/Ronks)

Remadora heeft de eerste plaats echt verdient! Remus wees Tonks in eerste instantie af, omdat hij een weerwolf is en hij vond dat ze beter verdient dan hem. Maar Tonks zei dat het haar niet uitmaakte en als dat niet romantisch is, dan weet ik het ook niet meer! Ik denk dat J.K. Rowling met dit koppel een belangrijke boodschap wilt overbrengen, namelijk: Iemand kan van je houden, ook al hou je niet 100% van jezelf. Ook hier ben ik niet oké met het einde 😥

Dit is mijn top 5! Wat ik wel opvallend vond bij het maken van deze lijst is dat hoe dichter de ships bij nummer 1 kwamen hoe meer mensen er dood gingen. Coincidence? I THINK NOT!

Wat zijn jouw favoriete Ships met “issues”? laat het weten in de comments!

-X- Esther

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s