Just one more Harry Potter song

Muziek en boeken is waar mijn hart sneller van gaat kloppen, en het is ook nog een perfecte combinatie! Als booklover heb ik er dan ook veel voorbij zien gaan. In deze post zet ik de leukste Harry Potter liedjes voor je op een rijtje, enjoy!

Potter Puppet Pals: The Mysterious Ticking Noice

Snape, Snape, Severus Snape. DUMBLEDOREEE! Ik denk dat iedereen deze wel kent, maar het blijft gewoon leuk! 🙂

Harry Potter in 99 seconds- Paint

Als je dit nummer eenmaal gehoord heb, luister je nooit meer het zelfde naar de Harry Potter soundtrack. Elke film start vanaf nu met: “There once was a boy named Harry, destined to be a star.” Ik speel Hedwig’s Theme bijna elke dag op de piano en ik deze tekst komt elke keer weer in mijn hoofd, wat ik totaal niet erg vind :). De andere liedjes van Paint zijn ook heel goed! Ik ben ook heel erg fan van de After Ever After Disney Parodies 🙂

This isn’t hogwarts – Vlogbrothers (Hank Green)

“I hate this place!” Is de eerste zin van het nummer. Met een drummer en een gitarist is dit best een lekker nummer! Het is misschien al 8 jaar oud, maar dat maakt het lied niet minder leuk. Het perfecte nummer voor als je het wel gehad heb met alle muggles om je heen en je gewoon naar Hogwarts toe wilt!

House Song by Ministry of Magic

Ik kan me herinneren dat ik deze nog een hele tijd op de gangen van school heb gezongen :). Ik heb namelijk een Gryffindor en een Ravenclaw vriendin dus toen hadden we allemaal onze eigen stukjes tekst (Alleen een beetje smokkelen bij Slytherin). Ik had natuurlijk de Hufflepuff tekst :p. Er was alleen wel een stukje wat nooit bleef hangen bij mij dus ik verpestte het altijd een beetje voor de rest, goede tijden!

We Are From Hogwarts – Harry Potter Parody

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze pas net heb gevonden, maar OMG wat is deze leuk!!! Het is een Harry Potter Parody op de muziek van Journey- Don’t Stop Believing!!! Dat is echt mijn favoriete nummer allertijden (Ik zing het elke dag op de fiets). Goed nummer en ook nog een super leuk filmpje erbij!

Dark Lord Funk – Harry Potter Parody of “Uptown Funk”

Deze heb ik eigenlijk ook net pas gevonden, maar ook zo leuk! Het is een parody van Uptown Funk van Bruno Mars en Lord Voldemort. Echt een nummer dat lekker klinkt en er zit ook nog een vleugje van Hedwigs Theme in verwerkt, I LOVE IT!

Harry Potter – So You Think You’re a Wizard by The Hillywood Show®

Dit is meer een dans parodie dan een lied maar het is gewoon te goed om over te slaan. Ik ben echt fan van The Hillywood Show! 🙂 Hun parodies zijn altijd van heel hoog niveau en soms zelfs niet van echt te onderscheiden (Bijvoorbeeld: Pirates of the Caribbean). Ken je The Hillywood Show nog niet? Neem dan snel een kijkje op hun kanaal, het is het mooiste wat je ooit zal zien!

Ik weet zeker dat dit maar het topje van de ijsberg is van alle Harry Potter Parodies, maar dit vind ik wel de leukste 7. (En ja het is expres een lijstje van 7, because 7 is the most powerful magical number 🙂 )

Wat zijn jouw favoriete Harry Potter nummers? Laat het weten in de comments!

-X- Esther

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s