Top 5 Wednesday | Favoriete Science Fiction & Fantasy boeken

Aaaah!!! eindelijk!!! Het onderwerp waar we allemaal op zaten te wachten! Ben je nog op zoek naar een leuk Fantasy of Science Fiction boek? Dan ben je bij Just One More Page op het goede adres 🙂 Hier onze top 5!

5. Digital Fortress- Dan Brown

Dit is een boek die je zo veel slimmer laat voelen als je het aan het lezen bent. Het gaat veel over computers en codes, waar ik eigenlijk niet veel van af weet, maar ik kon alles in dit boek goed volgen. Het geeft je echt een Science Fiction gevoel!

4. De boeken van Sarah J Maas

Voor deze boeken bestaat er maar één woord, AWESOME! Mirthe is een grote fan van haar boeken en ra ra wie komt er in mei naar een boekhandel dicht bij Belmont? SARAH J MAAS!! Dreams do come true, don’t stop believing! 🙂

3.The Circle – Dave Eggers

De beschrijvingen in dit boek zijn zo indrukwekkend, er gaat echt een wereld voor je open! Het gaat over een bedrijf van de toekomst en tot nu toe lijkt het me echt geweldig om daar te werken! Ik ben nog niet klaar met lezen, dus het zou kunnen dat er een plottwist komt over de intenties van dit bedrijf, hahah. Tot nu toe vind ik het een echte aanrader en jullie kunnen er dus ook zeker een recensie van verwachten!

2. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Ik heb echt pure liefde voor deze serie! Ik hou echt van de schrijfstijl van Ransom Riggs, hij zorgt er echt voor dat de scène tot leven komt. Ook de foto’s zijn in combinatie met het verhaal echt indrukwekkend, ik wou dat elk boek zulke foto’s had! Het is een Fantasy serie die alles heeft wat ik zoek in een serie: goede karakters, spanning, diepgang en natuurlijk een heel goed verhaal! 🙂

1. Alles van Harry Potter natuurlijk!

Guess who is back? Back again? Harry’s back! Tell a friend! Harry potter is in bijna elke Top 5 Wednesday wel terug te vinden, het is gewoon magisch! Ik heb het gevoel dat Harry Potter bij ons altijd op nummer 1 zal staan.<3

Wat is jou favoriete Science Fiction of Fantasy boek? Laat het weten in de comments!

-X- Esther

P.s. Ik heb denk ik een verslaving ontwikkeld voor het nieuwe album van Ed Sheeran ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s