Top 5 Wednesday | boeken die je uit een leesdip halen

Zelf heb ik vrij vaak last van een leesdip. Op het moment zit ik in een enorme leesdip, waar ik deels uit ben door het gebruik van luisterboeken. Maar het is toch niet hetzelfde als papieren boeken haha. Dus ja ik heb ondertussen al bijna 2 maanden geen boek uitgelezen. Ik heb er gewoon de rust even niet voor.

Maar top 5! Here we go!!!

5. Firstlife, dit boek van Gena Showalter las ik om uit een leesdip te komen. En dat lukte… Tot het eind van het boek… Toen had ik een nieuwe leesdip haha oeps!

 

4. Tweedehands vleugels, Vanessa Gerritsen. Een heerlijk boek om weer even te herinneren waarom lezen ook alweer zo leuk is! Ideaal dus!

 

3. Court of thornes and roses, Sarah J Maas is een woorden tovenaar. Ik hou zoveel van haar boeken en dit boek heeft mij echt geholpen om weer met lezen te starten hier in Amerika 🙂

 

2. In de ban van de ring. Mijn favoriete serie! Maar soms moet ik er zin in hebben dus vandaar dat ze niet op nummer 1 staan. Maar ik kan ze dromen, woord voor woord herhalen (zelfde geld voor de boeken op nummer 1 maar dat terzijde) ik hou zo veel van deze boeken!

 

1. Harry Potter, ik mis mijn Harry Potter boeken hier echt in Amerika. Ik heb deze boeken zoooo vaak gelezen als ik geen zin had in andere boeken en ze hielpen altijd!

Welk boek lees jij om uit je dip te komen?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s