Leuke series die ik volg op dit moment

Misschien heb ik het al verteld en weten jullie het al, en misschien ook niet, maar naast book junkie ben ik ook een enorme serie lover! Vooral de afgelopen tijd tijdens mijn halfjarige lees dip, heb ik een redelijk aantal series verslonden! Omdat ik weet dat vele van jullie ook van series houden, leek het me voor vandaag leuk om mijn favoriete series van de afgelopen tijd te delen, en welke series ik op dit moment volg! Let’s start!

Gerelateerde afbeelding

Once upon a Time

Laten we beginnen met deze prachtige sprookjes serie! Toen ik hier een hele tijd geleden mee begon moest ik even inkomen, maar was daarna in no time verkocht! De combinatie van sprookjes en de echte wereld is echt super uitgepakt! Heerlijke serie met de nodige gevechten, liefdes en magie.

 

Afbeeldingsresultaat voor gilmore girls

Gilmore Girls

De hele wereld was in rep en roer toen ineens Gilmore Gils op Netflix stond. Dit maakte me zo nieuwsgierig dat  ik me aan een aflevering waagde… en nog een, en nog een, en nog een stuk of tien. En ineens was ik al halverwege alle zeven seizoenen… En wat genoot ik ervan! Ik had nooit gedacht dat Gilmore Girls zó leuk zou zijn! Ik ben nu al een paar maanden klaar met de serie en het vervolg Gilmore Girls: A Year in the Life. Ik raad deze serie echt HEEL erg aan!

 

Afbeeldingsresultaat voor stranger things

Stranger Things

Op de Facebook pagina van Netflix kwam in een keer deze trailer voorbij. Ik krijg nog steeds kippenvel van de trailer en hoewel de trailer al goed is, is de serie zelfs nog eens duizend keer beter! Ik kan oprecht zeggen dat dit een van mijn favoriete series aller tijden is! Het is ontzettend spannend en griezelig, en het heeft maar acht afleveringen dus je bent zo door het eerste seizoen heen… niet dat dat nou zo positief is. In oktober komt seizoen 2 uit!

 

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones

Game of thrones

Hoewel denk ik bijna iedereen deze serie wel kent moest ik hem toch even delen! Game of Thrones is de serie die ik op dit moment aan het verslinden ben. Vorig jaar ben ik ermee begonnen en ben tot seizoen drie gekomen, helaas was het toen examen tijd voor mij en ben ik toen zo goed als gestopt met kijken. Hierna heb ik het nog proberen op te pakken maar het was alweer zo lang geleden dat ik er niet veel meer van snapte… Gelukkig heb ik een paar weken geleden besloten om weer helemaal vanaf het begin te beginnen en het it keer echt af te maken! De serie is geweldig en vooral het machtsspelletje en de bloederige gevechten spreken mij heel erg aan!

 

Afbeeldingsresultaat voor the 100

The 100

The 100 kennen we natuurlijk allemaal van de boeken van Kass Morgan! Al moet ik wel bekennen dat ik de boeken nog nooit heb gelezen, de serie ben ik wel aan het bing-watchen. Want wat een heerlijk spannende serie is dit! De serie gaat over tieners die voor het eerst weer op aarde zijn na een hele lange tijd, en natuurlijk gebeuren hier allemaal rare dingen!

Welke serie volg jij op dit moment?

-X- Sterre

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s