Top 5 Wednesday | Current Favorites that Aren’t Books

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe top 5! Deze week was het onderwerp ‘favorieten die geen boeken zijn’ uhm oke? Beetje apart onderwerp voor een boekenblog/booktuber thema? Maar oke we maken er wel wat van haha

Dit was de beschrijving op de T5W pagina:
— Sometimes it’s nice to take a break from books and talk about some other things you’ve been obsessed with. These all don’t have to be in the same category. Mix it up! What TV shows have you been enjoying, makeup you’ve been wearing, food you’ve been eating, etc.

_10765953
Bron: nordstrom.com

5. Allereerst mijn favoriete creme! Eight Hour creme van Elizabeth Arden. Het is fantastisch haha. Je smeert het op een stukje droge huid en na een paar uur is het heerlijk zacht en gehydrateerd!

4. Mijn favoriete toetje!! Op het moment cheesecake! En dan vooral cheesecake van de Cheesecake Factory. Een restaurant keten hier in Amerika. Ze hebben ongeveer 50 smaken cheesecake. De Ultimate Red Velvet Cheesecake is momenteel mijn favoriet! Dus mocht je naar Amerika gaan binnenkort, haal cheesecake bij de Cheesecake Factory!

3. Mijn favoriete parfum is Black Opium van Yves Saint Laurant! Mmm zo’n heerlijke geur! Echt niet normaal zo lekker 🙂

mv5botg1mjgwmdq5ml5bml5banbnxkftztgwota3mdm5mze-_v1_sy1200_cr9406301200_al_
Bron: imdb.com

 

2. Mijn favoriete TV show is the Walking Dead. Voor de mensen die het (nog) niet kijken: het is echt meer dan simpelweg zombies dood maken. Het is een emotionele tocht van een groep mensen en hun weg om te blijven leven en nog bijna belangrijker: hun menselijkheid te behouden. Dat is wat ik zo fantastisch vind aan deze TV show!

1. Ik heb twee lievelingsdieren. Ja I know kies er 1 ofzo haha maar nee dat lukt helaas nog steeds niet *kijkt heel schuldig*
Allereerst vind ik Kerkuilen 1 van de mooiste dieren ter wereld. En mocht mijn Hogwarts letter toch een beetje verlaat aankomen, dan is dat het dier die ik meeneem!
Ten tweede ben ik licht geobsedeerd door haaien *kijkt heel onschuldig* en dan vooral de grote witte haai *kijkt weer heel onschuldig*. Ja I know, I know niet echt een knuffeldier ofzo haha. Maar ik ben al sinds ik ooit sharkweek heb gezien als jong meisje heel erg geboeid door haaien. Er hangt nog zo veel mysterie om de witte haai heen. Zo veel dingen die nog ontdekt moeten worden! En ja als nerd die ik ben wordt ik daar super enthousiast van!

Nou nu weten jullie weer wat meer over mij haha. Als jullie nog meer willen weten laat het maar weten!

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s