Top 5 Wednesday |2017 goals

2017 is weer begonnen! Het is dus weer tijd voor nieuwe doelen en goede voornemens! Hier 5 van onze goede voornemens!

2017

Normaal gesproken doen we natuurlijk een top 5 bij de top 5 wednesday, maar aangezien we deze keer niet persé meer waarde hechten aan het ene goede voornemen dan het andere, hebben we besloten om gewoon een opsomming te doen. De goals staan dus in een random volgorde.

  • Minder chaos

Als lezer van een blog heb je vaak geen idee van de chaos aan de andere kant van de computer, maar die is er zeker! Deadlines zijn vaak nog wel eens een probleempje bij ons, maar daar willen we dit jaar dus aan gaan werken! We hebben een hele mooie planning gemaakt waar we ons dus aan gaan houden 🙂 (hopelijk in ieder geval haha).

  • Reading challenge

Mirthe: Op goodreads heb ik dit jaar een reading challenge van 45 boeken, wat ik echt hoop te halen! Het wordt wel echt een challenge aangezien ik hier in Amerika niet veel boeken heb, of kan kopen (alles moet helaas ook weer terug mee naar Nederland) dus ik hoop dat de bibliotheek hier leuke boeken heeft!

Esther: Ik heb dit jaar op goodreads een reading challenge van 25 boeken

Sterre: Ik doe dit jaar niet mee aan de reading challenge, ik ga wel zo veel mogelijk verschillende boeken lezen en meer klassiekers.

  • Verschillende boeken

Zoals Sterre daarnet al zei, dit jaar willen wij bij Just One More Page meer verschillende boeken gaan lezen. We hebben ons tot nu toe vooral gefocust op Young Adult en Fantasy boeken, maar daar gaat in 2017 verandering in komen.  Wij hopen meer recensies te maken van de echte klassiekers en andere genres. Esther zit erover na te denken om boeken over het schrijven van boeken te lezen, aangezien ze hier ook mee bezig is. Dit brengt ons naar het volgende punt.

  • Boek afmaken

Zoals jullie al weten had ik eerder al als doel om in november mijn boek af te hebben geschreven, dit is toen helaas net niet helemaal gelukt. Dit kwam mede doordat ik vrijwel niet wist wat het einde van mijn boek zou gaan worden. Maar nu zit ik weer vol inspiratie! Ik hoop over twee maanden een grove basis te hebben waar ik dan mee ga editen. Dit jaar ga ik dus ook op zoek naar bêta-readers, hou de blog dus goed in de gaten! 🙂

  • Meer schrijven

Esther mag dan misschien wel lekker bezig zijn met haar boek, maar de rest van het Just One More Page-team zit ook zeker niet stil! Ook dit jaar gaan wij weer aan de slag met te gekke writing promts, waar ook jij je fantasie op los kan laten gaan! Als er een nieuwe writing prompt online komt, zorg dan dat je vóór de genoemde datum jou verhaal opstuurt naar justonemorepageofreading@gmail.com en zie dan jou verhaal verschijnen op Just One More Page. Wij bij Just One More page hebben als doel om zo veel mogelijk mensen te laten schrijven, het is namelijk super leuk om te doen! In verhalen kunnen namelijk meer dingen gebeuren dan je denkt….. 🙂

  • Meer lezers

Wij als team van Just One More Page zijn blij met elke lezer die we hebben, ja ook jij! Maar in 2017 gaan wij ons best doen om onze lezer-familie verder uit te breiden. We willen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk mensen weten van onze blog, en ook jij kan ons daarbij helpen! Weet jij nog wat booklovers te vinden? Wijs ze dan op onze blog! Ik heb gehoort dat het heel goed is voor je karma 🙂

Zijn er nog dingen die jij graag zou willen zien op onze blog? Laat het ons dan weten in de comments.

-X- het dreamteam van Just One More Page

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s