NaNoWriMo recap!

De maand november is helaas al weer voorbij, dus kijken wij vandaag terug op een maand vol met schrijf projecten. Is het ons allemaal gelukt om ons aan de doelen te houden? of is er hier en daar toch gesmokkeld……

nanowrimo

Esther:

Ik heb het heel lang vol gehouden om elke dag 500 honderd woorden of meer te schrijven. Je voelt de “maar” waarschijnlijk al aankomen… Dit heb heb ik tot het punt dat ik 50000 woorden had gehaald volgehouden, maar helaas dutte het daarna een beetje in. Toen begon ik een beetje met 1 regel per dag schrijven, waar ik me nog steeds slecht over voel 😦 . Toch heb ik veel voordeel gehad aan het meedoen met NaNoWriMo, nu weet ik dat als je je dag goed inplant je je doelen altijd kan bereiken. NaNoWriMo is echt een aanrader en volgend jaar ben ik ook zeker weer van de partij. Deze maand hoop ik mijn boek alsnog af te maken. 😉

 

Sterre:

Vol goede moed begon ik aan mijn aller eerste NaNoWriMo. De eerste dag van november had ik al meteen mijn driedubbele woordenaantal geschreven, en het ging nog erg goed ook. Alhoewel ik wel merkte dat ik mijn verhaal beter had moeten uitschrijven en ik niet echt ergens heen ging, heb ik het de eerste week heel goed volgehouden. Maar in de tweede week ging het fout. Het leven zit vol tegenslagen, en dat was duidelijk te merken die week. Ik kreeg een grote tegenslag van school en het was een week van drama en heel veel stress voor mij. Het schrijven lukte gewoon niet meer, en hoewel ik het eigenlijk wel wilde, ik kon het gewoon niet op dat moment. Dus na nog een week vol stress, had ik eigenlijk al geaccepteerd dat het niet meer ging lukken, en had ik het maar een beetje opgegeven. Hoewel ik nog wel een aantal kleine stukjes heb geschreven, was ik nog veel te ver van het uiteindelijk gewenste woordenaantal. Ik heb heel hard gebaald en het voelde een beetje als falen, maar ik heb er van geleerd! En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om! Ik heb het bij lange na niet gehaald, maar ga het volgend zeker nog een keertje proberen!

Mirthe:

Ik ben er achter gekomen dat NaNoWriMo niets voor mij is haha. Dat wat ik wilde schrijven moet ik eerst nog verder uitdenken en dan gaan schrijven, in plaats van andersom. Voor mij was dit een experiment met schrijven om erachter te komen of ik mijn verhalen ook ‘andersom’ kon schrijven (schrijven en tijdens het schrijven nadenken) en ben erachter gekomen dat dat niks voor mij is. Ik heb toch een paar duizend woorden op papier gekregen en daar ben ik wel trots op 🙂
Nu ga ik eerst even verder denken over mijn verhaal en dan hem hopelijk een keer afschrijven 🙂

Vertel ons over jouw NaNoWriMo ervaring!

-X- Het team van just one more page

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s