Top 5 Wednesday | Books you want to re-read

Of het nou is omdat de film ervan uitkomt, je jou vrienden het belooft hebt of  het je lievelings boek is, een boek herlezen is bijna altijd heerlijk. Om welke redenen dan ook. Deze T5W was dan ook heel makkelijk in te vullen voor mij!

5. Fallen – Lauren Kate

Dit boek heb ik een hele tijd geleden gelezen. ik was niet heel enthousiast en daarom heb ik waarschijnlijk de rest van de serie ook niet gelezen. Maar sinds de trailer voor de aankomende film uit is gekomen is het bij mij weer een beetje gaan kriebelen! Dus voor dat de film daadwerkelijk in de bioscoop verschijnt, wil ik het boek nog wel een keertje herlezen!

Bekijk de trailer hier:

 

4. Me, Earl and the dying girl – Jesse Andrewes

Ik ben een tijdje laaiend enthousiast geweest over dit boek. Het was me tijdens het lezen een beetje tegengevallen maar ik weet niet precies waarom. Misschien dat het wel gewoon lag aan de tijd waar in ik het las en de situatie waarin ik mij bevond. Dat heeft bij mij altijd effect op hoe ik over een boek denk. Dus daarom geef ik het graag nog een kans en ligt dit boek op de re-read stapel!

 

3. Fangirl – Rainbow Rowell

Ik ben groot fan van dit boek! Ik heb het echt verslonden! Maar dat is niet de hoofdoorzaak dat ik het nog een keertje wil gaan lezen. In Fangirl schrijft de hoofdpersonage fanfiction. En hoewel ik dat zelf (nog) niet doen, is ze we; iemand van redelijk mijn leeftijd die schrijft. Ik zou dit boek dus heel graag nog een keer willen lezen omdat ik het dan ook een beetje van een ander oogpunt kan bekijken!

 

2. The Perks of being a wallflower – Stephen Chbosky

Simpel afgekort ‘The Perks’, is een van mijn all-time favorieten boeken. Ik heb zoveel liefde voor dit boek dat ik hem elke keer gewoon weer opnieuw en opnieuw wil lezen. Vergelijk het maar met Hazel uit The Fault in our stars, alleen dan iets minder extreem. En dit boek herlezen is nooit saai!

 

1. Harry Potter and the cursed child

Eigenlijk is hier maar echt een goede reden voor. Ik heb hem gewoon nog niet vaak genoeg gelezen. Want ook al is het een script, een nieuw Harry Potter boek kun je niet vaak genoeg herlezen.

 

-X- Sterre

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s