Top 5 Wednesday | Favorite Non-Canon Ships

Ik zou niet weten niet hoe vaak ik het al heb gezegd: “I ship it!”. Sommige mensen zijn gewoon voor elkaar gemaakt! Vaak zien de auteurs of regisseurs dit nog niet zo, maar de echte fans natuurlijk wel! Deze week dus in de T5W, mijn favoriete non-canon ships.

5. Cassinda?: Jacinda & Cassian (firelight)

!!!!!!PAS OP!! MAJOR SPOILER ALERT VOOR DE FIRELIGHT SERIE!!!!!

Jacinda en Cassian horen bij elkaar vanwege de magische bond die ze met elkaar hebben. Cassian is ook nog eens een hele lieve en leuke jongen en ze gingen ook met elkaar trouwen. Dit was echter gedwongen en Jacinda koos uiteindelijk voor Will. Maar ik denk dat Jacinda nooit met Will had kunnen zijn omdat zij dan altijd aan Cassian zal blijven denken. Cassinda is gewoon beter! -X- Mirthe

4. Scorbus: Albus Potter & Scorpius Malfoy

Ik denk dat iedereen deze twee wel met elkaar shipt na het lezen van Cursed Child. Ik baal er nog steeds heel erg van dat dit niet is gebeurd! Deze jongens steunen elkaar door dik en dun, ze horen gewoon bij elkaar! Ik vind Scorpius en Rose op zich ook wel cute samen, maar ik vind dat Albus Scorpius meer respecteert en daarom zijn zij beter samen. Ik had op meerdere momenten echt het gevoel dat hun relatie meer dan vriendschap zou kunnen zijn, scorbus is real!

3. Nuna: Neville Longbottom & Luna Lovegood

Ik kan nog steeds niet geloven dat Luna en Neville niet samen zijn. Ik had het me niet anders kunnen voorstellen, Neville als herbiology professor en Luna als proffessor van verzorging van fabeldieren. Dit is toch helemaal perfect?! Stop blowing holes in my ships J.K.Rowling! (Just kidding, love you J.K.Rowling)

2. Johnlock: John Watson & Sherlock Holmes

John Watson & Sherlock Holmes zijn onafscheidelijk, of je ze nu ziet in de films of serie of over ze leest in de boeken, ze kunnen gewoon niet zonder elkaar. In de serie moet John telkens herhalen dat hij niet gay is, wat echt hilarisch is! In de films zitten er ook echt momenten dat ze echt close zijn (bijvoorbeeld: schiet scene in de trein). De boeken heb ik al wel gekocht, maar nog niet gelezen (waar ik me heel slecht over voel). Ik verwacht dat Johnlock wel iets anders zal zijn in de boeken, omdat het natuurlijk in een andere tijd geschreven is en homoseksualiteit nog niet erg geaccepteerd werd. But no one can tell me Johnlock isn’t real!

1.Stucky: Steve Rogers & Bucky Barnes

!!!!!!!PAS OP MAJOR CAPTAIN AMERICA SPOILERS!!!!!

Even when I had nothing, I had Bucky, With you till the end of the line, geen wonder dat Stucky is ontstaan met deze mooie quotes. Voor mensen die mij niet kennen, ik ben een mega Captain America fan. Ik kan Steve ook met niemand anders zien dan Bucky, ze zijn namelijk ook ongeveer even oud :’) . Steve en Bucky doen er alles aan om elkaar in leven te houden en zelfs hydra kon Bucky’s herinneringen van Steve niet wissen. Na Civil War was ik helemaal overtuigd, Steve and Bucky are meant to be. ❤

 

Ik kom er nu eigenlijk achter dat best wel veel van deze ships gay zijn. Do I care? OH HELL NO! Er moeten gewoon meer gay couples komen in de entertainment industrie. Ben jij het hier ook mee eens,wil je graag nog iets toevoegen aan de ships die ik hierboven heb genoemd of wil jij zelf je favoriete ship met ons delen, laat dan hieronder een reactie achter :).

-X- Esther

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s