Recensie Het verhaal van Zed/Het verhaal van Yves | Joss Stirling

Vandaag een soort van dubbele recensie. Joss Stirling kennen we natuurlijk allemaal van de Soulmates serie (die echt mega geweldig is en we hebben al recensies geschreven over deel 1, deel 2 en deel 3) maar wisten jullie ook dat er een deel 4 en 5 is? Die zijn helaas (nog??) niet vertaald naar het Nederlands (pleaseee blossombooks pleaase vertaal ze!!)

De schrijver heeft behalve die 5 boeken ook enkele novella’s geschreven. En deze recensie is dan ook van de 2 (gratis) novella’s die je op de blossombooks site kan lezen! Hiervoor geldt natuurlijk wel:

Spoiler alert!! voor Het verhaal van Sky en Het verhaal van Phoenix!!!!!
Lees de verhalen door op de links hieronder te klikken

Het verhaal van Zed

Het verhaal van Yves

Het verhaal van Zed

41fz8kdsol

 

Ik ben zelf iemand die novella’s echt super leuk vindt. Heerlijk die extra informatie, gedachten, wereld opbouw etc. Voor mij maken novella’s een verhaal vaak nog completer dan het al was. En dat had ik dan ook met Het verhaal van Zed. Ik vond Zed soms een nogal lastige jongen om te begrijpen. Het ene moment was ie de stoerste jongen van de school en het volgende moment was ie een lieve knuffelbeer? Uhm oke? Het verhaal van Zed zorgde er dan ook voor dat ik meer sympathie kreeg voor deze jongen, en hem een stuk beter begrijp dan ik eerst deed. Toen ik Het verhaal van Sky herlas keek ik met andere ogen naar hem en geloof mij. Dan is ie toch een stuk leuker πŸ™‚

 

1 hart1 hart1 hart0,5 hart

Het verhaal van Yves

28007282

Mag ik even zeggen dat ik dit verhaal eigenlijk nog geweldiger vind dan het hele boek over Phoenix (wat ik al behoorlijk geweldig vond), maar Yves was toch echt wel mijn favoriete Benedict broer na Het verhaal van Phoenix. (al heb ik ook wel een zwak voor Xav en Victor πŸ˜‰ )

Het begin is super schattig, het midden is super schattig. En Yves is en blijft de schattige Yves het gehele verhaal. De overlap met Het verhaal van Phoenix vind ik erg leuk gedaan en ik vind het dan ook erg leuk om Yves zijn gedachten te lezen in bepaalde scenes tussen de 2 hoofdkarakters. En ja door dit boek ben ik nog meer van Yves gaan houden hahaha

 

 

1 hart1 hart1 hart1 hart0,5 hart

Oh en de schrijfster heeft al bekent gemaakt dat ze bezig is met een novella uit het oogpunt van Xav!

Welke novella vind jij het leukst?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s