Recensie Verdacht | Carry Slee

Bestellen
Bron: Carryslee.nl

Titel: Verdacht
Schrijver: Carry Slee
ISBN: 9789048834488
Aantal pagina’s: 252
Uitgeverij: Overamstel uitgevers | 2016

Een jaar geleden kwam het boek Kapot van Carry Slee uit en nu is er alweer een nieuw boek uitgekomen. Ik lees de boeken van Carry al sinds ik heel klein was en ik was dan ook super benieuwd naar dit nieuwe boek en daarom heel blij dat Overamstel uitgevers ons het boek toe stuurde.

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Verdacht is een 12+ roman, maar ik als 21-jarige (behoorlijk 12+ dus) heb er enorm van genoten.

In het begin in het boek nog niet heel spannend, er is een overval geweest bij de juwelier, maar er is verder nog niet zo veel over bekend. Maar als je wat verder leest dan merk je dat er wel steeds meer bekend wordt en wordt het ook steeds spannender. Ik dacht na een bladzijde of drie te weten hoe het af zou lopen, maar natuurlijk ging het allemaal toch anders dan ik had gedacht. Ik heb me tijdens het lezen een heleboel dingen afgevraagd; is dit echt wat er gebeurd is? Hebben ze de juiste persoon? Klopt het wel? Het blijft spannend tot het eind.

Ik vind de hoofdpersonen ook leuk geschreven. Die arme Tess, krijgt een hoop te verduren, maar gelukkig heeft ze haar oma die altijd voor haar klaar staat. En Brahim, hij gaat er steeds stiekem op uit en vertelt niemand waar hij naartoe gaat of wat hij daar doet. Best spannend, want zal het wel goed met hem gaan?

Gelukkig wordt alles duidelijk aan het eind en kun je met een voldaan gevoel het boek terug zetten in de kast.

Het is echt een boek zoals we gewend zijn van Carry Slee, het zit vol liefde, problemen, verdriet en vriendschap. Dus vind je de andere boeken van Carry Slee leuk? Dan kan ik je deze ook zeker aanraden! Heb je nog geen andere boeken van Carry Slee gelezen? Dan kan ik je deze aanraden en als je ‘m leuk vindt, er zijn er nog veel meer!

Mocht je nog meer van het boek willen weten of de CarrySleeTV aflevering rondom verdacht willen zien, kijk dan even op de site van Carry Slee.

1 hart1 hart1 hart

-x- Eline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s