Top 5 Wednesday | Books You Want to See as TV Shows

Altijd als ik een boek lees speelt het verhaal zich als een film af in mijn hoofd. En ik denk dat wel meer mensen dat hebben. Wie stelt zich nou niet voor hoe een boek er uit zou zien op het witte doek of op het tv scherm? Nou ik wel!!! Hier is mijn top 5 waarvan ik zou willen dat er een tv serie van was 🙂

5. The Girl who never was, Skylar Dorset
Een erg onbekende boeken duologie en ik hoop heeel erg dat hij wat bekender gaat worden! En het verhaal is zo geweldig en origineel ik hoop echt dat deze ooit verfilmt wordt op wat voor manier dan ook 🙂

4. Edelstenen trilogie,
Ik heb zo onwijs genoten van deze boeken ik wil nu echt heel heel heel graag een serie van deze boeken! Ze waren zoooo leuk!! De kostuums het verhaal! Geweldig! 🙂

3. Endgame, James Frey en Nils Johnson-Shelton
Super spannende boek serie met veel hoofdpersonen die ieder een vrij uitgebreid achtergrond verhaal hebben. Er gebeurd zo veel op zo veel plekken en met zo veel mensen! Ik vind het fantastisch maar denk dat serie voor deze boeken echt geweldig zou zijn!

2. Eragon, Christopher Paolini
Deze serie behoord tot 1 van mijn favoriete series aller tijden. Enige is dat er al een film van is. Helaas voor de fans is dit letterlijk de slechtste film aller tijden. Geen grapje, kijk het niet want het boek is veel beter en je zal nooit een slechtere film zien denk ik zo. Laten we hopen dat er een remake komt maar dan in serie vorm!!!

1. Throne of Glass, Sarah J. Maas
I love de karakters, de setting, alles!! Ik hoop echt heel erg dat dit boek snel als een televisie show uit komt! Er gebeurt te veel in het boek om er 1 film van te maken dus een serie zou een super oplossing zijn!

Welk boek of boeken serie zou jij als tv-serie willen zien?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s