Top 5 Wednesday | Characters You’d Want as Family

Deze week wel een hele grappige en creatieve T5W! Wie zou ik nou echt in mijn familie willen? De keuze was enorm, maar dit zijn de boek personages die ik graag in mijn familie zou zien:

5. Tamlin – Hof van doorns en rozen

Tamlin is wel zeker mijn favoriete personage uit Hof van doorns en rozen. Hij is lief, sterk en beschermend. Hij zou een perfecte oudere broer zijn, en hij ziet er ook niet verkeerd uit! Met zijn goede smaak brengt hij gegarandeerd leuke meisjes thuis!

 

4. Katniss Everdeen – The Hunger Games

Hoe goed Katniss voor haar kleine zusje Prim zorgt weten we allemaal. Daar draait eigenlijk de hele serie om. Als je iemand als Katniss in de familie hebt weet je zeker dat je beschermt wordt, plus als we ooit worden aangevallen door buitenaardse wezens, weet Katniss precies hoe ze aan eten kan komen.

 

3. Fred en George Weasley – Harry Potter

Stiekem dromen we allemaal van een familie zoals de Weasley familie. Met deze tweeling in je familie kun je gegarandeerd rekenen op gezelligheid, grappen en dikke pret! Maar het liefst worden we natuurlijk gewoon door de familie geadopteerd!

 

2. Sam – The perks of being a wallflower

Sam is ontzettend creatief, meelevend, gezellig, lekker gek met een luisterend oor. Je kunt lol met haar maken maar je kunt ook bij haar aankloppen voor een serieus gesprek. Klinkt mij in de oren als een perfecte zus! Oh en, je mag Patrick ook meenemen hoor!

 

1.Albus Dumbledore – Harry Potter

Stel je voor, de alwetende Albus Dumbledore is je opa. Toen ik aan hem dacht aan een lid van mijn familie zag ik hem meteen als opa figuur. Hij is ontzettend slim, heeft geweldige levensverhalen en heeft altijd een handje vol goede adviezen bij de hand.

 

-X- Sterre

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s