Recensie Throne of Glass | Sarah J. Maas

Een tijdje terug las ik een boek wat aan alle kanten bejubelt wordt: Throne of Glass van Sarah J. Maas. Maar wat ik er van vond?

img_20160704_225817.jpg
foto by Mirthe @justonemorepage

Titel: Throne of Glass
Schrijver: Sarah J. Maas
ISBN: 9781408832332
Aantal pagina’s: 432
Uitgeverij: Bloomsbury Publishing PLC | 2012

Wauw wat een geweldig boek is dit! Eigenlijk heb je niet meer uitleg nodig om het boek nu gelijk te gaan kopen en lezen haha. Nee echt ik ben serieus het boek is echt in 1 woord     ge-wel-dig!

Ik heb bij deze een nieuw favoriet boekpersonage ooit wat is Celaena geweldig! Eindelijk een keer een echt sterke hoofdpersoon, niet 1 die super onzeker is of klaagt dat ze het niet kan. Nee gewoon een echte bad-ass vrouw die weet hoe goed ze is! Echt super leuk vond ik dat!

De schrijfstijl van Maas vond ik erg prettig en het las makkelijk door. Er worden regelmatig wat lastige woorden gebruikt waardoor het ook een boek is die wat minder geschikt zal zijn voor de beginnende Engelse lezer. Een dingetje dat kan helpen is dat je misschien een paar termen van wapens en dergelijke moet opzoeken, waarna het denk ik wel wat gemakkelijker zal zijn.

Het verhaal vond ik heel verrassend. Ik ben de laatste tijd opzoek naar wat originelere verhalen en deze past perfect in dat rijtje! High fantasy (dus een volledige fantasy wereld met vaak ook magische wezens)  is een genre waar ik echt een liefhebber van ben dus ik was helemaal verkocht! Ik ga zeker de andere delen ook lezen!

Ik kan dit boek eigenlijk heel kort beschrijven: GEWELDIG!!
Jullie kunnen zeker meer recensies gaan verwachten van deze schrijver 😉

Hebben jullie dit boek al gelezen? Zo ja wat vonden jullie ervan?

1 hart1 hart1 hart1 hart1 hart

-X- Mirthe

Bekijk op bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s