Top 5 Wednesday | Authors you are waiting on another book from

De beschrijving van deze opdracht was als volgt:

These are your favorite authors who you want to write another book but haven’t yet. Or they are writing something, but no title or synopsis has been released and it isn’t coming out until 2018. Try to keep this to authors who haven’t announced anything concrete about a new book, not authors that have a highly anticipated release coming out before the end of 2016.

Deze top 5 was weer een ware uitdaging. Mijn favoriete auteurs hebben namelijk of (1) wel al een nieuw boek aangekondigd die komend jaar uitkomt of (2) zijn dood. Dus tja wat een zware hersenkraker was dit. Maar het is weer gelukt hoor!! Hier komen ze dan!

5. John Green.

John het wordt weer eens tijd voor een nieuw boek. En volgens mij zijn heel veel John Green lezers dat wel met mij eens. Maar goed nieuws. Als we zijn Facebook pagina mogen geloven is hij druk bezig met een nieuw boek! 🙂

4. Kiera Cass.

De Selectie serie is klaar, finito, afgelopen *huilt heel hard want geen nieuwe boeken meer* Het boek The Siren is er ook al een tijdje nu. Maar over een nieuwe serie kan ik eigenlijk nog niks vinden… Kiera we are patiently waiting! 🙂

3. Skylar Dorset.

Ze heeft maar 2 boeken en 2 novella’s uitgegeven 😦 en er is niks nope nada bekent over een nieuw boek *huilt heel heel heel hard* please Skylar I need more!!

2. Christopher Paolini.

Ik hoop nog steeds heeeeeeeel erg op een nieuw boek van Paolini in de wereld van Eragon. Ik weet dat hij op het moment werkt aan een scifi boek, maar stiekem wil ik liever nog een boek over draken lezen, die hij heeft geschreven.

1. J.K. Rowling.

Oke we tellen Cursed Child gewoon even niet mee. Maar wie wil er nou niet een nieuw boek over de wereld van Harry Potter!? Ik wel! Misschien een Marauders boek? *kijkt heeeel hoopvol*

Van welke schrijver wacht jij op een nieuw boek?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s