Top 5 Wednesday Most Unlikable Characters

Toen ik de titel zag van de aankomende Top 5 Wednesday was ik meteen enthousiast! Ik ben iemand die altijd heerlijk kan klagen over de personen in een boek, en gerust er ook een hele discussie over begint. Hier mijn top 5 most unlikable characters!

 

Harry Potter en de gevangene van Azkaban Divergent 1 – Inwijding Harry Potter en de orde van de Feniks

De selectie - deel 1 Selection-serie  Eleanor & Park

5. Tris -Divergent

Beatrice, of beter gezegt Tris, Prior. Iedereen kent deze stoere hoofdpersonage uit de Divergent serie wel! Hoewel er eigenlijk niets mis is met Tris, maakt ze soms behoorlijk domme keuzes. Keuzes die ik dan niet begrijp, en daar kan ik behoorlijk gefrustreerd van worden.

 

4. Cho – Harry Potter

Cho is iemand waar de hele  wereld verschillende meningen over heeft. En hoewel Cho zelf geen verschrikkelijke personage is, vindt ik haar gewoon niet zo goed bij Harry passen. Nee, ik zie Harry veel liever met Ginny samen! Ik ben dan ook maar blij dat Cho na een paar boeken weer een beetje uit beeld is.

 

3. Aspen – de Selectie

Je hebt team Aspen en team Maxon, en ik behoor over duidelijk in de tweede categorie. Ik weet niet precies wat het is, maar iets aan Aspen irriteert mij altijd erg. Dit voornamelijk in de eerste drie boeken. In deel vier en vijf is hij gelukkig erg verandert en een stuk volwassener.

 

2. Sirius – Harry Potter

Begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot Harry Potter fan. En hoewel heel veel fans dol zijn op de peetvader van Harry, heb ik dat gewoon nooit zo erg gehad. Sirius is een echte levensgenieter, en in de positie waar hij zich in bevind kan dat natuurlijk nogal lastig zijn. Maar ik vindt hem ook een beetje onverantwoordelijk en naïef. Jullie weten vast wel wat er gebeurt in Harry Potter en de orde van de feniks. Dat dingetje op het station. Dat vindt ik dus nogal ondoordacht en hier kan ik mij dan ook redelijk aan ergeren.

 

1. Eleanor – Eleanor en Park

Ver boven aan kop staat Eleanor uit Eleanor en Park. Ik ben dol op Park, Ja, Park is echt een schatje. Eleanor daar in tegen dan weer niet. Eleanor haar leven is niet makkelijk en dat begrijp ik volkomen! Maar halverwege het boek gedraagt ze zich zo raar! Misschien is het verhaal gewoon zo realistisch geschreven dat ik haar met mijzelf vergelijk. Dat zou best kunnen. Maar iets aan Eleanor irriteert mij zo erg tijdens het lezen van het boek, dat ik het het liefst meteen weer weg wil leggen.

 

-X- Sterre

 

Advertenties

Een gedachte over “Top 5 Wednesday Most Unlikable Characters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s