Top 5 Wednesday Most Recent Additions to Your Wishlist

Zo veel boeken om te lezen en te weinig tijd om ze te lezen, je kent het vast wel. Met de vakantie, die nu begonnen is, heb ik veel meer tijd om boeken van mijn wishlist te lezen. Maar er komen altijd boeken bij, hier de top 5 boeken die ik recent aan mijn wishlist heb toegevoegd.

5. Voor Jou- Jojo Moyes

Dit boek wil ik al heel lang lezen en toen ik het vorige week in de boekhandel zag liggen liet ik het niet meer los. Ik ben er echter nog niet aan begonnen omdat ik nog bezig ben in een ander boek, maar ik heb mezelf beloofd om er snel in te beginnen.

4. Unplugged-Donna Freitas

In onze vorige blogpost heb je al gezien dat ik heel erg uitkijk naar het boek Unplugged dat al snel uitgegeven wordt door Blossom Books. Het boek is al over twee dagen te bestellen!!! Ik denk dat het heel moeilijk gaat worden om me in te houden om het niet gelijk al te gaan kopen… :p

3. Harry potter en het vervloekte kind- Jack Thorne

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik erachter kwam dat er nog een Harry Potter boek uitkwam, I’m so excited!! Harry Potter en het vervloekte kind zal al heel snel uitgegeven worden, namelijk 31 juli 2016 (Dat is al over 11 dagen!!!). Het boek hoort bij een toneelstuk wat voor het eerst op 30 juli te zien zal zijn in the palace theatre in London. Ik ben zo benieuwd!

2. Fabeldieren en waar ze te vinden- J. K. Rowling

Ik schaam me dood dat ik dit boek nog niet gelezen heb, daarom staat het extra hoog op mijn wishlist. Ik hoop dat dit boek net zo leuk is als alle andere Harry Potter boeken en ik ben ook echt heel erg benieuwd naar de film!

1. De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine- Ransom Riggs

Al vanaf YALFest wil ik dit boek lezen, het lijkt me zo gaaf! Ook vond ik Ransom Riggs zo’n leuke schrijver, ik ben echt heel erg benieuwd naar zijn schrijfstijl. Een vriendin van me heeft het boek vorige week gekocht dus misschien mag ik het wel van haar lenen als ze klaar is. 🙂

-x- Esther

 

Advertenties

4 gedachtes over “Top 5 Wednesday Most Recent Additions to Your Wishlist

 1. Maud van de Graag

  HI, ik heb net fantastic beast and where to find them gelezen en ik vind het een aanrader! Het is komisch om de bijschriften te lezen van de drie en heel leerzaam. Ik ga ook gauw beginnen met miss Peregrine’s Home for pecuniair children, i’m so excited! Maar nu eerst verder met de Hobbit😍

  Like

 2. Het boek van ‘Fantastische beesten en waar ze te vinden’ is eigenlijk niet echt een leesboek maar is vormgegeven als een lesboek dat Hogwartsstudenten gebruiken. Het heeft aantekeningen van Harry, Ron en soms ook Hermione in de zijkanten geschreven wat het wel extreem leuk maakt ^^

  Like

   1. Ja, hij is wel leuk om door te lezen, vooral de commentaren. Bij de gevaarlijkste categorie aan fantastische beesten heeft Ron denk ik geschreven ‘of alle dingen die Hagrid leuk vindt’. Op de lege bladzijden vooraan en achteraan spelen ze zelfs galgje 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s