Boeken waar wij naar uitkijken | najaarseditie

De najaarscatalogussen zijn weer uit! Dus de boeken die dit najaar allemaal uitkomen bij de uitgeverijen staan weer heel mooi op een rijtje. Wij hebben de boeken waar wij het meest naar uitkijken op een rijtje gezet voor jullie!

Esther

9200000057111464.jpg


Skye leeft in de App-wereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd hier jaren geleden door haar familie naartoe gestuurd in de hoop op een beter leven, maar Skye is een niemand. Een virtuele zestienjarige zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps, die van haar virtuele personage iets bijzonders kunnen maken zodat ze in de App-wereld zal opvallen. Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld kan ontmoeten. Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye voor de rest van haar leven gevangen in de App-wereld. Skye riskeert haar leven om haar droom waar te maken -maar eenmaal terug op aarde ontdekt ze dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde.

Ik kijk uit naar Unplugged van Donna Freitas die bij Blossom Books verschijnt. Het onderwerp moderne media vind ik echt heel interessant en ik ben heel erg benieuwd naar hoe de twee werelden worden beschreven

Sterre

sneeuw als as

aangeschoten-venice-beach-2-m-g-reyes-boek-cover-9789402715309

 

Zes tieners die zonder enig ouderlijk toezicht gaan samenwonen in een huis aan Venice Beach… dat is vragen om problemen. Helemaal als blijkt dat iedereen geheimen heeft voor elkaar. Eén van hen wordt beschuldigd van moord, maar het wordt nog erger. Door de komst van een ongenode gast raken ze verstrikt in een complot dat niemand zag aankomen, en de enige kans om dit te overleven is samen optrekken, ondanks het wantrouwen.

In het spannende tweede boek van de Venice Beach-serie komen de
vriendschappen behoorlijk onder druk te staan!

 

 

9200000060020211

 

10 :00 De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester. 10 :02 De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan. 10 :03 De auladeuren gaan niet open. 10 :05 Iemand begint te schieten. Uiterst minutieus volgt 54 Minuten vier jongeren tijdens een schietpartij op een middelbare school. Verteld vanuit verschillende perspectieven kom je achter de motieven van de schutter en word je als het ware de terreurdaad ingezogen.

 
Ik kijk heel erg uit naar Sneeuw als As en naar Aangeschoten. Dit is het tweede deel van een serie en deel één was echt zo leuk! Met sterke personages en een hele fijne schrijfstijl om te lezen!
Ook kijk ik uit naar 54 minuten, wat mij een heel spannend boek lijkt. En de schrijfster is Nederlands maar schrijft in het Engels! Alle 3 deze boeken verschijnen bij Harpercollins Nederland

Mirthe

Ik kijk uit naar het boek Grijze Ogen van Anne Bishop! Tijdens de funding die uitgeverij De Fontein heeft georganiseerd voor dit boek heb ik alle boeken gekocht. Ik ben net begonnen in het eerste en vind het nu al fantastisch!
Ook kijk ik uit naar het laatste boek van Endgame (die in het Nederlands verschijnt als Endgame de Ontknoping bij Best of YA) ik lees de boeken echter in het Engels dus kijk wel uit naar de mooie hardcover die dan mooi bij de andere 2 in hardcover past 🙂 (de flapteksten zijn nog niet op het internet te vinden dus die ontbreken helaas 😦 )

Eline

Het verborgen orakelHarrypotter-89789045211244

Dit zijn drie boeken waar ik wel naar uit kijk. Het verborgen Orakel is een boek waar ik echt nog niet aan toe ben, want ik moet eerst de rest van Percy Jackson nog lezen en daarna Helden van Olympus, maar ik vind het een heel fijn idee dat er daarna nog meer boeken komen. Zoals waarschijnlijk wel bekend is komt eind deze maand Harry Potter and the cursed child uit, maar voor de mensen die liever in het Nederlands lezen is er ook goed nieuws. Het Nederlandse boek komt namelijk uit in november. Dark Matter lijkt me ook een heel interssant boek, het lijkt me heel anders dan de boeken die ik normaal lees en het gaat over keuzes maken, iets waar ik niet zo goed in ben. Misschien leer ik zelfs nog wel iets van dit boek, over hoeveel het eigenlijk uitmaakt wanneer je keuzes maakt?

 

 

 

Een gedachte over “Boeken waar wij naar uitkijken | najaarseditie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s