Top 5 Wednesday| Books You Wish Had Sequels

Volgens mij kent iedereen het wel. Je leest een geweldig boek. Hebt hem uit en dan… blijkt er geen vervolg (meer) te zijn. Wat doe je dan? Huilen en heel erg balen natuurlijk!
Dus in deze posts de top 5 boeken waarvan ik hoopte dat ze een vervolg zouden hebben.

MINI SPOILER ALERT VOOR LORD OF THE RINGS, ERAGON, ONTWORTELD EN HARRY POTTER!!!!

5. Lord of the Ring, J.R.R. Tolkien
Het laatste boek eindigt op een manier dat er een einde is aan de verhaallijn van Frodo en Sam. Maar de rest van the Fellowship dan? Er zijn er nog 5 waarvan ik eigenlijk het meest zou willen weten. Hoe leven zij de rest van hun leven? Hoe hersteld de wereld van Midden Aarde zich na alle gebeurtenissen van de boeken? Ik wil antwoorden!!

4. Eragon, Cristopher Paolini
Aan het eind gaat Eragon met alle draken weg. Misschien ben ik de enige hoor. Maar wat gaat hij doen waar hij heen gaat? Hoe gaat het verder in de wereld zonder evil king? En zonder draken? Of komen de draken na een tijdje terug? Hier ook: ik wil antwoorden!!

3. Ontworteld, Naomi Novik
Ik heb dit boek gisteren uit gelezen. En ik moet eerlijk zeggen het boek is prachtig. Het einde is perfect voor het boek. Maar toch ben ik niet voldaan. Ik ben langzaamaan van de wereld van Polnja gaan houden en wil meer magie en meer Agnieszka en Sarkan.

2 Harry Potter, J.K. Rowling
Oke dit is niet per se een vervolg. Ik ben op zich wel voldaan wat betreft Harry en zijn vrienden. Maar ik wil heeeeeeel graag een Marauders boek, of een boek boek over Newt Scamander (ja ik weet het we krijgen een film maar toch wil ik ook een boek).

1. The girl who never was, Skylar Dorset
Vorige week heb ik een geweldige serie van 2 boeken gelezen. The girl who never was en The boy with the hidden nam. Die zijn echt geweldig!! Het is alleen zo enorm balen dat er maar 2 boeken zijn (en oke 2 mini novella’s) en dat de schrijfster helemaal geen andere boeken heeft uitgebracht. Ik wil meet Otherworld/Thisworld!

Van welk boek zouden jullie nog graag een vervolg willen lezen?

-X- Mirthe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s