Top 5 Wednesday | Characters You Are Most Like

Deze week zijn de karakters waar ik het meest qua persoonlijkheid op lijk aan de beurt.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit onderwerp best lastig vond, want ja op welke karakaters lijk ik? en in welk opzicht? Ik ben uiteindelijk maar gegaan voor bepaalde karakter trekken van bepaalde karakters dus hier komt het rijtje!

5. Clary Fray, The Mortal Instruments
Ik houd enorm veel van creatief bezig zijn zoals tekenen en schilderen, net als Clary.

4. Samwise Gamgee, The Lord of the Rings
Net als Sam zou ik alles doen voor mijn vrienden en ze zelfs helpen helemaal in Mordor te komen in dien nodig!

3. Hermione Granger, Harry Potter
Haar overtuiging dat antwoorden altijd in boeken te vinden zijn deel ik. Net als haar liefde voor boeken 🙂

2. Tessa Gray, The Invernal Devices
Ze houdt van boeken, en Will en Jem need I say more?

1. Om eerlijk te zijn heb ik geen nummer 1 in deze lijst. Want op wie lijk ik eigenlijk het meest? Niemand denk ik. Ik ben ik net als dat de boeken karakters hun zelf zijn. Dus nummer 1 blijft voor mij (nu nog) leeg. Misschien dat ik over een tijdje wel een nummer 1 heb maar voor nu helaas niet.

Op welk boekkarakter lijk jij het meest?

-X- Mirthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s