Tag | Liebster Award

Ondertussen is het bijna 2 maanden geleden dat wij door Nakita en Anja werden genomineerd voor de Liebster Award, maar we zijn het echt niet vergeten. Vandaag vullen we de tag voor jullie in!

De Liebster Award is een award die wordt doorgegeven door bloggers en dan met name nieuwe bloggers. Het bestaat uit 11 vragen die wij voor jullie zullen beantwoorden en aan het eind zullen we jullie laten weten wie wij nomineren om ook de vragen te beantwoorden!

 1. Wat is je favoriete boek uit je jeugd?
  Ooh deze is al lastig! Ik was gek op de Hoe overleef ik boeken van Francine Oomen, maar ik vond de boeken van Carry Slee ook allemaal heel erg leuk om te lezen! En kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman. Wat ik me nog kan herinneren van toen ik nog een stuk kleiner was zijn Floddertje van Annie M.G.Schmidt en natuurlijk Jip en Janneke en Pluk van de Petteflat. Hoe langer ik er over nadenk hoe meer boeken ik me kan herinneren.
 2. Wat doe je in het dagelijks leven?
  In het dagelijks leven studeer ik organische chemie in Leiden, ik zit nu in mijn derde jaar en dat betekent dat ik bezig ben met m’n minor. Ik heb gekozen voor een educatieve minor en heb nu eens in de week les in Amsterdam en loop ik drie dagen stage op een middelbare school. Als ik een uurtje vrij heb dan lees ik graag of kruip ik achter m’n harp.
 3. Wat is je favoriete boekenserie?
  Harry Potter! ❤
 4. Wat is je favoriete blog en waarom?
  Deze vind ik echt heel erg moeilijk. Er zijn zo ontzettend veel leuke blogs! Ik lees vooral boeken-, beauty- en lifestyle blogs. Ik vind zelf de blog van Joost altijd wel heel erg leuk! Maar bijvoorbeeld ook de Mr. Wrong artikelen van Angel op het blog van Serena vind ik geweldig!
 5. Wat vond je de slechtste verfilming van een boek? (mag ook een slechte serie zijn)
  Eragon. Ga het niet kijken, lees de boeken.  
 6. Heb je nog plannen voor je blog?
  Plannen zijn er eigenlijk altijd wel, maar we laten ze natuurlijk pas zien als we ze uitgebreid hebben besproken en weten wat we precies willen doen.
 7. Wat is het mooiste moment dat je hebt gehad dankzij het bloggen?
  Het is vooral leuk om te lezen en er vervolgens iets mee te doen. Nog net ietsje langer bezig zijn met het boek. 
 8. Wat is je favoriete film?
  The Lord of the Rings. Een mooi verhaal en het ziet er ook zo ontzettend mooi uit. En toch blijven de boeken nóg beter. 
 9. Hoe ben je begonnen met lezen?
  Toen ik heel klein was lazen m’n ouders me boekjes voor. Echt letterlijk begonnen met lezen was natuurlijk op de basisschool, maar ik begon toen ook thuis al met hele eenvoudige Maan-Roos-Vis boekjes. Die las ik vaak samen met mijn vader. Beginnen met lezen zoals denk ik in de vraag bedoeld wordt was natuurlijk ietsje later. Groep 8 en aan het begin van de middelbare school las ik vrij veel. Ik had toen een vriendin die ongeveer hetzelfde las als ik en dat was heel erg leuk omdat we dan van elkaar boeken konden lenen en er samen over konden praten. Op een gegeven moment werd het lezen steeds minder tot ik naar het HBO ging. Klasgenoten namen boeken mee en vertelden heel enthousiast hoe leuk ze waren en zo ben ik er ook weer mee begonnen!
 10. Wat vinden je vrienden er van dat je blogt?
  Om heel eerlijk te zijn, heb ik geen idee. Ik denk dat ze het wel leuk vinden.
 11. Heb je leuke mensen ontmoet dankzij het bloggen en leuke meetings gehad? Zo ja, met wie?
  Door het bloggen en vooral het deelnemen in Facebookgroepen zijn we een tijdje terug naar het Young-Adult event in Almere geweest. En toen hebben we gemeet met Sterre. Dat was ontzettend gezellig!

(De vragen van Nikita en Anja verschilden soms iets van elkaar en daarvan hebben we de leukste vragen uitgezocht en beantwoord.) We nomineren Kelsey, Sterre en Jet! De vragen die we jullie willen stellen zijn dezelfde vragen als wij zelf hebben beantwoord.

-x- Eline en Mirthe

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s