Judge a book by its cover #1

Vandaag wil ik graag de mooiste boeken uit mijn boekenkast met jullie delen. En dat zijn er nogal wat (en er komen er ook telkens meer bij) vandaar dat ik telkens 2 boeken kies die ik echt prachtig vind!

Dit zijn dus enkel boeken gekozen op basis van hoe mooi ik de omslag en de illustraties en dergelijke vind. Niet per se op basis van inhoud dus, dat is een post voor een andere dag.

Voor nu heb ik gekozen voor de boeken:

– Harry Potter and the Philosophers Stone (illustrated edition)
– De Wereld van IJs en Vuur, George R.R. Martin

Harry Potter illustrated edition
img_20160311_232046.jpg

Dit is het eerste deel van Harry Potter in het Engels, de recensie over dit boek lees je hier. Ik wilde eigenlijk al een hele tijd de Harry Potter serie in het Engels gaan lezen en toen dit boek uit kwam moest ik hem gewoon hebben! Elk jaar wordt er 1 deel van de Harry Potter serie in deze editie uitgebracht. De prachtige tekening op de kaft zegt toch eigenlijk meer dan 1000 woorden. Gezien het feit dat het boek vol met zulke pareltjes van afbeeldingen staat spreekt het toch eigenlijk voor zich dat dit boek in deze post thuis hoort.

De Wereld van IJs en Vuur
img_20160217_120436.jpg
Een musthave voor alle Game of Thrones fans onder ons! Toegegeven het boek kost wat, maar dan heb je wel een pareltje van een boek in huis. Er staat zoveel informatie in over het tijdperk van de Targaryens en de draken en ook dit boek is volledig geïllustreerd. Met onder andere een afbeelding van de Iron Throne en de vele Targaryen prinsen en prinsessen. Oh en de draken natuurlijk niet te vergeten!

Wat is het mooiste boek uit jouw boekenkast?

-X- Mirthe

Advertenties

Een gedachte over “Judge a book by its cover #1

  1. Pingback: Covers om te kwijlen #1 – Brandstof Boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s