Top 5 Wednesday | Books You Did Not Finish

Soms hoor je wel eens van iemand dat ze ondanks dat ze het boek helemaal niet leuk vonden het toch hebben uitgelezen. Zelf heb ik dat niet zo vaak, vroeger wel toen ik nog boeken moest lezen voor school, maar nu leg ik een boek gewoon weg als ik er niet door heen kom. Dat doe ik dan met het idee van ‘die lees ik een andere keer wel uit’. Vandaag dus een lijstje met boeken die ik een andere keer wel uit lees.

5. Fallen – Lauren Kate

4. Divergent – Veronica Roth

3. Looking for Alaska – John Green

2. A Game of Thrones – George R.R. Martin

1. Pindakaas en Sushi 2 – Roderick Leeuwenhart

Dat ik deze boeken dus niet in een keer uit heb kunnen lezen zegt niet zo veel, er gaat bij mij regelmatig een boek even aan de kant. Zeker met series heb ik vaak na 3 boeken wel genoeg gelezen en ga ik tussendoor even iets anders lezen. Voorlopig staan de Harry Potter boeken even boven aan m’n to read lijstje omdat ik mee doe met de Harry Potter (re)readathon van Thunderstruckbooks. Daarna, of misschien zelfs wel tussendoor wil ik eigenlijk ook Pindakaas en Sushi 2 eens gaan lezen.

-x- Eline

Welk(e) boek(en) hebben jullie niet uitgelezen?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s