Top 5 Wednesday | Fictional Items You Want

De top 5 van vandaag gaat over fictionele dingen die ik graag wil hebben! Je herkent het vast wel 😉

5. Een toverstaf
Ik bedoel, wie wil er nu niet kunnen toveren? Hartstikke handig, nooit meer veel tijd kwijt aan opruimen, als je lekker in je bed ligt en je wil iets pakken dat te ver weg ligt, sommeer je het gewoon even.

4. Onzichtbaarheidsmantel
Ik zou zeker een dagje mensen volgen en iedere keer dat ze iets op pakken en ergens neerleggen dat voorwerp ergens anders neerleggen. Zodat ze zich steeds afvragen ‘maar ik had het toch hier neergelegd?!’.

3. Tasje van Hermelien
De meeste mensen zullen dit wel begrijpen. Ik bedoel, kijk eens in de gemiddelde (vrouwen)tas. Die zitten bomvol en zijn loodzwaar. Dan zou het toch hartstikke handig zijn als je nog veel meer mee kunt nemen in een veel kleiner en lichter tasje.

2. Een Stele
Al zou ik daar ook wel het Grijzeboek bij kunnen gebruiken. En ik moet natuurlijk eerst wel ontdekken dat ik schaduwjager ben. Anders heb ik er helaas niets aan.

1. TARDIS
Time And Relative Demension In Space. Echt ik wil zo’n ding. Ik zou een vriendin meenemen en dan lekker door de ruimte en de tijd gaan reizen. Heerlijk lijkt dat me!
Ik moet er wel bij zeggen dat ik eigenlijk al een TARDIS heb, ik mag natuurlijk niet klagen, maar hij doet het niet.. 😉

TARDIS

 

-x- Eline

Welk fictieve voorwerpen zou jij graag willen hebben?

Advertenties

Een gedachte over “Top 5 Wednesday | Fictional Items You Want

  1. Vreemd… Alle vijf de objecten staan op mijn verlanglijstje 😉
    Eigenlijk heb ik al een toverstaf (die van Sirius Black) maar mijn Wingardium Leviosa spreuk zorgt er alleen voor dat mijn katten hun neus tegen de punt komen wrijven ^^;

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s