Recensie Zilveren Vleugels, Vanessa Gerrits

9200000038288514
Bron: bol.com

Een paar weken geleden kwam de recensie van het boek Tweedehands Vleugels online, Zilveren Vleugels is het tweede deel in deze geweldige serie van Vanessa Gerrits! Vanessa bedankt voor het recensie exemplaar!

 

Titel: Zilveren Vleugels
Schrijver: Vanessa Gerrits
ISBN:9789402127881
Aantal pagina’s: 430
Uitgeverij: selfpublished bij Brave New Books | 2014

Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’ hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven.
Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen …

Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met Beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien, staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg.

Wanneer een oude bekende zich opwerpt als
onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust. De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen – zullen ze verenigen, of elkaar vernietigen?

Het tweede deel van de Vleugels trilogie vond ik werkelijk waar weer echt fantastisch! Ik vind de schrijfstijl van Vanessa Gerrits erg prettig en het boek is gewoon heel goed geschreven. Zelfs het enige minuscule minpuntje wat ik bij Tweedehands Vleugels had is bij dit boek helemaal verdwenen! Er is veel minder Belgisch taalgebruik waardoor ik het boek nog beter leesbaar vond dan Tweedehands Vleugels.

Ook dit boek is weer geschreven vanuit twee perspectieven: dat van Lucy en dat van Max. In dit boek vond ik dat nog leuker dan in Tweedehands Vleugels, omdat er veel interessante details over de kraaien en de engelen bij kwamen, die je nooit zou hebben kunnen weten als er gebruik gemaakt was van een enkelvoudig perspectief. Ik vind de kraaien nog steeds echt geweldig! Erg origineel en er kwamen telkens nieuwe details bij! Zo leuk!

Wat ik echt een kracht vind van Vanessa Gerrits is dat zij erg realistische karakters creëert. De karakters die sympathiek moeten zijn zijn dat ook echt. Hierdoor kon ik erg goed meeleven met alle karakters in het boek. Niet alleen met Max en Lucy maar ook met de bijrollen, doordat die ook zo goed beschreven zijn.

Wat ik wel iets minder vond was dat de romantiek in dit boek bijna overheersend werd. Ik ben persoonlijk iets minder van de ‘oh ik kan geen minuut zonder jou’ momenten, en die waren er wel in het boek. Gelukkig (voor mij dan) nam dat na een tijdje een beetje af.

Ik kan nog maar 1 ding zeggen!
WANNEER KOMT DEEL 3 UIT!?

1 hart1 hart1 hart1 hart

-X- Mirthe

Koop bij bol.com

Een gedachte over “Recensie Zilveren Vleugels, Vanessa Gerrits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s