Top 5 Wednesday | Best Suggested Books You Loved

Deze week in de T5W de 5 beste boeken die mij zijn aangeraden door andere mensen!

5. De Grijze Jager, John Flanagan 1001004004934975

Één van mijn beste vriendinnen raadde mij deze serie aan en ja wat kan ik zeggen? Na het eerste boek was ik gewoon verslaafd gelukkig had i
k op dat moment nog 8 delen om te lezen. Na een tijdje liep dat zelfs op tot 11, waarna de 12 delige serie helaas tot een einde kwam.

selection
4. The Selection, Kiera Cass

Deze serie is mij aan geraden door heel veel mensen in de YA boeken en series Facebook groep! Iedereen was zo enthousiast over deze serie dat ik er toch wel benieuwd naar was en na het lezen van het eerste deel was ik helemaal fan! Nu wacht ik met smart op deel 5: the Crown die dit jaar uit komt.

het-lied-van-ijs-en-vuur-1-het-spel-der-tronen-george-r-r-martin-boek-cover-9789024556434
3. A Song of Ice and Fire, George R.R. Martin

Dezelfde vriendin die mij de Grijze Jager aan raadde zei mij ook deze serie te lezen! Ook al heb ik pas de eerste twee boeken gelezen ik kan nu al zeggen deze serie super vind!

9200000015354760
2. De Hongerspelen, Suzanne Collins

Het boek zag ik voor het eerst liggen bij een vriendin thuis toen ik de achterkant las leek het mij dus echt niks: kinderen die vechten voor voedsel? Ik begreep er niet heel veel van haha maar ja zij zei dat het toch echt wel heel erg leuk was. Uiteindelijk toch maar een keer geprobeerd en vind het nu toch echt 1 van de leukste YA boeken series die er zijn!

lotr 1

1. In de Ban van de Ring, J.R.R. Tolkien

Toen ik 12 was had ik geen boeken meer om te lezen en toen ik mij moeder vroeg of zij toevallig nog een leuk boek had gaf zij mij het eerste deel van deze iconische serie. En nu 8 jaar later zeg ik nog steeds dat het mijn lievelingsboek en serie is!!

Wat is jullie favoriete boek die je door iemand is aangeraden?

-X- Mirthe

 

Een gedachte over “Top 5 Wednesday | Best Suggested Books You Loved

  1. Pingback: R.I.P. It or Ship It Book Tag | Booklovers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s