Cadeau ideeën voor een boekenwurm

Misschien ben jij wel heel goed in het verzinnen van cadeautjes voor verjaardagen, maar zelf vind ik dat vaak toch erg lastig. En omdat Mirthe binnenkort haar verjaardag viert ben ik natuurlijk op zoek naar het leukste cadeautje! En daarom ga ik vandaag wat ideeën laten zien.

The SirenDaan & Nadia

Boekenwurmen zijn natuurlijk altijd blij met een nieuw boek, maar dat kan nog best lastig zijn. Want hoe ben je er zeker van dat ze het niet al hebben? Je kunt dan natuurlijk kiezen voor een boek dat pas net uit is. Of stiekem even in de kast kijken van de persoon voor wie het is. Of pre-order het, dan weet je zeker dat ze het nog niet hebben. Alleen is het dan waarschijnlijk ook nog niet binnen voordat je naar de verjaardag toe gaat. The Siren van Kiera Cass bijvoorbeeld komt binnenkort uit en kun je nu al bestellen. Zelf ben ik heel erg benieuwd naar dat boek. Je vindt ‘m  hier. Een ander boek waar ik zelf in ieder geval heel erg benieuwd naar ben is Daan & Nadia en deze vind je hier.

Je kunt natuurlijk ook een boekenbon kopen. Dat is dan wel iets minder origineel dan zelf een boek uitzoeken, maar je weet wel zeker dat er iets moois mee wordt gekocht.

Als je weet van welke serie iemand fan is, dan kun je natuurlijk ook daar iets van kopen. Misschien missen ze nog wel dat ene deel, of willen ze heel graag wat versiering voor hun kamer of boekenkast. Dan zou je bijvoorbeeld een FunkoPop kunnen kopen. Zelf vind ik bijvoorbeeld de Harry Potter Funko’s erg leuk! Hieronder staan een aantal voorbeelden, maar er zijn er nog zoooooooo veel meer!

Pop! Movies Harry PotterPop! Movies Hermione GrangerPop! Movies Ron Weasley

Zoek je een cadeau voor een hele creatieve boekenwurm? Dan is het misschien leuk om een kleurboek te kopen. Zoals bijvoorbeeld deze van Doctor Who of deze van Harry Potter.

Heb je niet zo veel geld te besteden, of vind je het gewoon leuk om zelf iets te maken? Dan kun je ook een taart bakken en deze versieren zodat het past bij iemands lievelingsboek. Of bak bijvoorbeeld cakejes met daarop de fandom logo’s. Hartstikke leuk om te maken, te krijgen en te eten natuurlijk! Maak je liever iets dat langer mee gaat? Dan zou je op bijvoorbeeld Pinterest kunnen zoeken. Als iemand heel erg fan is van Harry Potter dan zou je bijvoorbeeld een beker kunnen beschilderen met aan de binnenkant de Grimm, of maak zelf een toverstaf.

Ook zou je nog een notitieboekje kunnen versieren, of een bioscoopbon geven. Of maak bijvoorbeeld je eigen inpakpapier door een leuke tekening te maken, daarmee maak je alle cadeautjes nóg leuker!

Kortom er zijn genoeg dingen te bedenken. Wat ik Mirthe ga geven houd ik natuurlijk nog even geheim, maar ik hoop natuurlijk dat ze het heel leuk vindt!

Hebben jullie nog goede ideeën?

-x- Eline

 

Advertenties

Een gedachte over “Cadeau ideeën voor een boekenwurm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s