Jarig en nieuwe boeken :)

IMG_2605

19 november was ik jarig. En dat heb ik natuurlijk gevierd met vrienden en familie. Het was hartstikke gezellig! Er zijn altijd mensen die je wat minder vaak ziet en dan is het natuurlijk extra leuk om ze weer te zien. En natuurlijk met een lekker taartje erbij.

Wat toch ook wel heel leuk is aan jarig zijn, zijn natuurlijk de cadeautjes. En ik kan alvast verklappen dat ik ontzettend verwend ben. Ik heb echt alleen maar hele leuke cadeautjes gekregen. En natuurlijk zaten daar ook een aantal boeken bij!

Van m’n vriend kreeg ik de boeken van The Infernal Devices! En daar ben ik zo blij mee!! Ze zien er zo mooi uit! En ik wilde ze gaan lezen, ik was al begonnen in het e-book, maar een echt boek is natuurlijk toch leuker!

IMG_2603

Van Mirthe en een paar andere vrienden kreeg ik ook twee boeken. En een super leuk tasje! De boeken die ik kreeg zijn Boy7 van Mirjam Mous en Legend van Marie Lu. Allebei ken ik ze nog niet, maar ze lijken me wel leuk om te lezen! Daar ben ik dus ook super blij mee!

IMG_2634

Verder kreeg ik van andere vrienden een beker met een ‘truitje’ voor chocolademelk en een chocolademelk pakket met allemaal verschillende smaken! En dit lijkt me zo lekker voor wanneer je een boek zit te lezen. Ik zie het al helemaal voor me! Lekkere beker met warme chocolademelk en een goed boek erbij. Heerlijk! En ik kreeg van een vriendin onderzetters die ze zelf heeft gemaakt. En één daarvan heeft het logo van de blog! Echt super leuk vind ik ze!

IMG_2629     IMG_2624

Ook kreeg ik nog boekenbonnen en geld. Ook heel leuk! En daar heb ik dan ook nog een paar nieuwe boekjes voor gekocht. Ik heb de volledige set van The Mortal Instruments gekocht! En ik vind de foto zo mooi! Dus ik hoop dat ze ook echt snel binnen zijn. Ik wacht al anderhalve week en ik wil ze zo graag vasthouden! En lezen natuurlijk! Ik heb de eerste drie delen al wel als e-book gelezen, maar ik wilde toch de serie compleet in m’n kast! Verder kocht ik ook nog de boxset van Percy Jackson en de Erfgoed serie in hardcover! Ik kan niet wachten om ze allemaal te lezen! En over te schrijven natuurlijk!

IMG_2615

IMG_2619

Stiekem heb ik op het moment een beetje een leesdipje, waarschijnlijk omdat school echt even heel erg zwaar en druk is, maar misschien ook wel omdat ik gewoon niet kan kiezen welk boek ik eerst ga lezen. Het zijn er zo veel!

Welk boek zal ik als eerste gaan lezen?

-x- Eline

PS. De linkjes verwijzen naar de bol.com pagina, zodat je wat meer informatie over het boek kan lezen. En het kan bestellen als het je ook zo leuk lijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s